ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ν. Ξυδάς και Σία ΟΕ από την ίδρυσή του, το 1978 μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης και των εκδόσεων. Στα χρόνια παρουσίας του στο χώρο της εκπαίδευσης, επέδειξε συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, οργάνωση, πρωτοπορία στη σκέψη και στην πράξη.
Από τότε μέχρι σήμερα αναπτύσσει ένα ευρύ δίκτυο μαθητών σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας το Φροντιστήριο γραπτού τύπου (Εκδόσεις) με ολοκληρωμένες λύσεις έντυπου υλικού και υπηρεσιών που προετοιμάζουν άριστα το μαθητή για τις απαιτήσεις του σχολείου και για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο.

Οι Εκδόσεις προσαρμόζονται συνεχώς στη νέα σχολική ύλη και συνοδεύονται από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση από άριστους εκπαιδευτικούς, επαναληπτικά διαγωνίσματα, θέματα εξετάσεων, καλοκαιρινή προετοιμασία. Η ανάλυση του κάθε μαθήματος, γίνεται βήμα-βήμα, ενότητα-ενότητα με τρόπο σκέψης, μεθοδολογία και επεξηγήσεις, ώστε ο μαθητής να έχει στο πλάι του έναν γραπτό καθηγητή.


MULTIMEDIA

Το 2000 η μεγάλη εμπειρία των επιστημονικών ομάδων του Οργανισμού, και η βαθιά μελέτη των αναγκών του Έλληνα μαθητή οδήγησαν στη δημιουργία ενός συστήματος που στηρίζεται στις πολλαπλές δυνατότητες της πληροφορικής, το σύστημα Multimedia Ξυδάς. Τα Multimedia Ξυδάς διαμορφώθηκαν με βάση επιστημονικές μαθησιακές πρακτικές και αξιοποιούν στο μέγιστο τη σύγχρονη τεχνολογία των υπολογιστών. Τα CD rom με την κίνηση, τον ήχο και την εικόνα μεταμόρφωσαν τη μελέτη σε μία συναρπαστική διαδικασία που παρακίνησε το μαθητή να διαβάσει μόνος του, να αυτενεργήσει και να μάθει με τρόπο διασκεδαστικό.

 


MyStudyNet

Το 2003 o Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ν. Ξυδάς και Σία ΟΕ εισέρχεται δυναμικά στη χρήση των νέων τεχνολογιών πολυμέσων και του Ιnternet, με τη δημιουργία του MyStudyNet. Το MyStudyNet είναι η εκπαίδευση από απόσταση με τη βοήθεια του Internet, που βασίζεται σε οπτικοακουστικές μεθόδους μάθησης, ψηφιοποιώντας τις αναλύσεις των εκδόσεων.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ‘ΞΥΔΑΣ’ έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στη χώρα μας, προσφέροντας σε όλους τους μαθητές ένα σύγχρονο σύστημα μελέτης, τις Επιγραμμικές Ψηφιοποιημένες Εκδόσεις.